bobkat-pod-naemЗа много фирми и предприятия, както държавни, така и частни, наемането на Бобкат е рентабилна опция за много задачи, които изискват компактен, функционален и малък товарач. Дървообработващи магазини, жилищни и комунални услуги, малки строителни и търговски фирми – за тях закупуването на такова оборудване просто не е икономически целесъобразно, тъй като за тях няма постоянна работа.

Затова за тях услугата „Бобкат под наем“ е истинска находка. Наистина, в този случай клиентите получават надеждна, ефективна, напълно обслужвана техника за периода, който им е необходим, за да решат проблемите си, независимо дали става въпрос за товарене на готови продукти или разтоварване и сортиране на вносни стоки, почистване и товарене на строителни и други отпадъци, почистване на тротоари и пътеки от сняг и др.

За да използвате Бобкат под наем на фирма Марти Транс е достатъчно да се обадите или да направите заявка на онлайн страницата marti-trans.com.

Цената на този тип услуга с Бобкат варира между 220 и 250 лева за рамките на град София.

Обадете се сега, за да получите компетентна информация. За по-сложни задачи, свързани с услуги с Бобкат, може да направим безплатен оглед на място.

Сключвайки договор за наем, клиентът може точно да планира бюджета и работния график на фирмата. В същото време той може да не мисли за внезапна повреда, неизправност и други негативни точки, свързани с това оборудване.

С широката гама налични приспособления Бобкат може лесно да се преобразува, за да отговаря на задачата:

  • Оборудване за изкопни работи;
  • Палетни вилици – служат за товарене, разтоварване и подреждане на различни материали и стоки;
  • Въртящо се острие – използва се при планирането на обекта;
  • Градско сметище – почистване на тротоари, улици и др.;
  • Четка за пътуване.

Бобкатите са много лесни за работа, а ниският център на тежестта дава допълнителна стабилност. Дизайнерските характеристики позволяват на Бобката да прави завой почти на място, без да напускат размерите на техните размери. Предлаганите товарачи работят както на дизелово гориво, така и на електрическа тяга. Товароподемността варира от 500 до 2000 кг.

Използването им по време на работа, поради ергономичност и компактност, ви позволява да работите много точно, в най-недостъпните места за друго оборудване. Всъщност Бобката може да работи там, където преди е можело да работи само човек, но с много по-голяма ефективност и производителност.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]