Извозване на строителни отпадъци София

камион-натоварил-контейнер„Марти Транс“ е фирма с богат опит в областта на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. За да изпълним качествено и коректно поетите си ангажименти, ние притежаваме добре оборудвана и нова техника.

Стремим се да отговаряме изцяло на очакванията на клиентите, което допълнително гарантира отлично свършена работа. Ползвателите на техниката могат да избират различни варианти от разнообразния ни асортимент от контейнери за строителни отпадъци и контейнеровози. Това ни предоставя възможности да бъдем максимално гъвкави и отговорни към сключените договорки с отсрещната страна.

Техниката за извършване на транспортни услуги е съобразена с всички нормативни изисквания за извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Цени за извозване на строителни отпадъци.

Вие може да наемете контейнер само с едно кратко обаждане по телефона. Следва консултация, по време на която се уточняват параметрите на поръчката. Рядкост е клиентите да са наясно с обема на строителните отпадъци за извозване – ето защо нашите експерти са на линия, за да Ви насочат правилно за големината на контейнера, който е нужен. Това е ключов детайл от съществено значение, който не е проблем да бъде преценен и от дистанция по време на разговора. Подготвените специалисти съумяват да вземат решение за кубатурата на контейнерите, за да може да се пристъпи към следващата крачка – наем на съоръжението в определен ден и час.

Транспортните услуги при извозването на строителни отпадъци се извършват с напълно нови контейнери. Те се доставят в рамките на договорения срок, както в центъра на столицата, така и в крайните квартали. Контейнери могат да бъдат транспортирани и в близките населени места, сред които са Бояна, Симеоново, Кокаляне, Герман, Лозен, Драгалевци, Нови Хан, Елин Пелин и други. Възможен е и оглед на място, който не се заплаща, стига обстоятелствата да го изискват и да не може да се определи обема на контейнерите за смет.

Извозването обратно се случва след 5 дни. С толкова разполагате да запълните капацитета на доставения контейнер за строителен боклук. Работните ви дейности няма да бъдат прекратявани, и ако се налага, нов контейнер може да замени веднага пълния.

Отпадъците от ремонтните дейности се транспортират към сметището Враждебна, както и на други места, определени за изхвърляне на този вид смет. Обемът на контейнерите е от 4-10 кубика, но това не оказва значение при извозването, защото машините са снабдени със съвременни технологии за транспортиране на всякакъв товар. Ако той е едрогабаритен и излиза от страничните стени, трябва да бъде укрепен и стабилен, за да се осигури спокойно транспортиране до сметището.

За някои товари се предоставя и самосвал с кран, който може да прибере материали с до 6 метра дължина. Съществува опция не само за извозване на строителни отпадъци, но и на пясък, замазка, скална маса, камъни, бетон, насипи и т.н. На Ваш адрес може да поръчате също цимент, тухли, изолация, дърва, палети, панели, керемиди и други.

Има вариант за транспортирането и на едрогабаритни товари, като павилиони, специализирана техника за строителството, фургони.

Реагираме светкавично и при необходимост от спешни доставки, които могат да бъдат изпълнени до броени часове. Когато се изисква, могат да бъдат транспортирани едновременно три контейнера за извозване за строителни отпадъци.

Фирма „Марти Транс“ е винаги в готовност, да Ви изготви индивидуална оферта, която да удовлетворява сто процента потребностите Ви.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОНТЕЙНЕРИ ОТ НАС?

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР