Контейнери за отпадъци под наем в София

пълен-контейнер-за-отпадъциФирма „Марти Транс“ е отличен партньор за всеки, който има необходимост от извозване на строителни отпадъци с контейнери. Имаме дългогодишен опит в отдаването на съоръженията под наем, без които е немислимо събирането и изхвърлянето на ненужния боклук.

Гарантираме бързина, качествени транспортни услуги, коректност и – не на последно място – изгодни цени. Ето защо сме предпочитани не само от крупни, но и от малки строителни предприемачи.

Нашите консултанти ще приемат поръчката ви, ще изяснят всички детайли около нея, ще ви насочат правилно за параметрите на контейнерите, ако не сте информирани какъв избор да направите. Получавате не просто високо ниво на обслужване, но и професионален подход, който е безценен в такива моменти.

Най-търсените от нашите клиенти са контейнерите с обем от 4 кубика и от 7 кубика.

Характеристики на контейнер от 4 кубика:

4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • Стандартен размер

 • Подходящ за малки ремонти или почистване

 • Събира 80-100 броя чували, около 6 тона отпадъци

Характеристики на контейнер от 7 кубика:

7 кубиков контейнер за строителни отпадъци в софия
 • Подходящ за обемни отпадъци

 • Поръчва се както от частни лица, така и от представители на фирми

 • Поема до 200 броя чували, около 10 тона строителни отпадъци

Ние знаем, че ремонтите са важна част от бита на всеки човек, а за други – те влизат в  професионалните задължения. Никой не би могъл да си позволи да прави компромис при подбора на контейнери за строителни отпадъци. Чисто организационно този въпрос е от съществено значение при изпълнението на даден обект. Съзнавайки тази отговорност, „Марти Транс“ създава перфектните условия за безпроблемното протичане на строителните дейности, поне на етап събиране и извозване на остатъчните боклуци.

Достъпните цени на компанията ни са огромен плюс в полза на нашите клиенти:

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

За допълнителни въпроси, очакваме Вашето обаждане още сега! Свържете се с нас на телефон 0877 771 121

Плащането трябва да приключи преди извозването към сметището, най-късно при самата доставка на поръчания контейнер, а може да бъде уредено и преди това.

Сроковете, в които работим:

Има случаи, в които контейнерите могат да пристигнат на Вашия адрес в деня на поръчката. Това обаче са по-скоро изключения, тъй като е необходимо време за планиране и доставка.

За Ваше удобство е препоръчително да предвидите по-рано деня, в който това ще бъде най-удачно. То може да съвпадне със стартирането на дейностите, а може и да се отложи за момента, когато ще започне същинското прибиране на отпадъците.

Минималният срок от заявката до транспортирането на контейнерите е едно денонощие. Ако се нуждаете от допълнителни уточнения, не се колебайте да отправите запитванията си към нас!

Престоят на контейнерите:

Престоят се уточнява при първоначалните уговорки, но обикновено протича в рамките на 5 дни. Това е максималното време, за което контейнерът може да бъде напълнен според обема си, въпреки че работата може да отнеме и само няколко часа.

Отстъпки:

Възможни са договаряния и отстъпки при поръчки на повече на брой контейнери за строителни отпадъци. При по-специални поръчки могат да се доставят и съответно приберат два контейнера едновременно.

Вижте цени за контейнери под наем.

Допълнителни екстри към услугата:

„Марти Транс“ е ваш лоялен партньор при всяко едно затруднение по време на събирането на отпадъци при ремонтните дейности.

Освен от наем на контейнери, вие бихте могли да се възползвате и от съдействие от наша страна. Работниците ни ще се погрижат да улеснят задачата ви по почистването на боклуците, да ви помогнат при товаренето и да ускорят процеса по извозването.

Подготвените ни служители могат да напълнят един контейнер за не повече от 3-4 часа, което означава, че ще ви спестят ценно време, а вие ще се посветите на други важни занимания.

Има видове отпадъци, които не са удачни за транспортиране с асансьора. Тогава се вземат мерки те да бъдат спуснати през прозорците или терасите, за което се използват допълнителни средства по преценка на експертната група.

„Марти Транс“ разполага с всички документи, които по закон уреждат лиценза и компетентността за превоз на товари при предоставянето на контейнери за строителни отпадъци под наем. Фирмата се е наложила като запазена марка в сферата на този тип услуги, гарантираща обслужване на високо ниво, съобразено с актуалните стандарти.