Услуги с Бобкат в София

Kато опитна сметоизвозваща фирма в град София, за да задоволим нуждите на всеки един наш настоящ и бъдещ клиент, предлагаме услуги с мини челен товарач (Бобкат). По този начин с лекота извършваме товарене на всякакви строителни и битови отпадъци. Този тип техника е изключително ефикасен за пренасяне на строителни и инертни материали. Насипване и подравняване на терени от всякакъв тип.
Поради сравнително малките си размери, услугата с Бобкат под наем е многофункционална. Технологичните и конструктивни особености на Bobcat, му позволяват да бъде неоценим помощник при неравни терени със стръмни и надлъжни наклони, както и за работа в кал. Предлагаме, сключване на договори с фирми и частни лица, свързани със снегoпочистване и снегоизвозване.

С незначителната си височина тези мини челни товарачи са идеален сътрудник за изкарване на боклук от подземни гаражи и мазета. Не са за пренебрегване и функциите за събаряне на стари постройки, бараки и малки къщи. С него може да се извършва работа като почистване на терени, подравняване, насипване, товарене и много други. Идеален и практичен за работа на вашите строителни проекти в тесни работни зони или райони с много тесен  и ограничен достъп. Благодарение на многобройните характеристики на оборудването и малките размери, бобката е голяма подкрепа за професионални градинари и озеленители, както и за енергични частни лица. Ползвайки нашите професионални машини, извършвате разрушителни работи, както и многобройни дейности в и около къщата,  значително по-бързо и по-ефективно, отколкото на ръка.
Доказано е, че услуги с Бобкат под наем, минибагер и комбиниран багер, изразходват по-малко време и средства от човешкия труд. Това Ви спестява време и излишни разходи. Ако имате нужда от тежко оборудване за работа в градината или около къщата, нашият комбиниран багер под наем за големи задачи е вашето най-добро решение.

Цената на този тип услуга с Бобкат варира между 220 и 250 лева за рамките на град София.
Обадете се сега, за да получите компетентна информация. За по-сложни задачи, свързани с услуги с Бобкат, може да направим безплатен оглед на място.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОНТЕЙНЕРИ ОТ НАС?

ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София