ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

Извозване на строителни отпадъци от Марти Транс

камион-за-контейнериПравилното организиране на процеса на отстраняване на строителните отпадъци от строителната площадка или промишлените отпадъци от предприятието ще ви позволи да спестите време, да намалите финансовите разходи и разходите за труд.

Компанията Марти Транс ще помогне за професионално извършване на премахването на строителни, промишлени и обемисти отпадъци от територията на Вашето съоръжение. Изберете най-добрия начин, в зависимост от вида на работа, независимо дали демонтирате или копаете ямата с помощта на специално оборудване, товарни механизми и камиони, както и контейнери за съхранение от различни размери, които се поставят за дълъг период , което ви позволява да акумулирате отпадъци директно в контейнера и елиминира необходимостта от последващо натоварване на отпадъците чрез механизирани средства или физическа сила.

В същото време често е необходимо бързо да се отстранят натрупаните на територията на обекта отпадъци, което може да се направи с помощта на специално оборудване и камиони с различен полезен товар. В случаите, когато не е възможно да се достави механично товарно оборудване на работната площадка, като например багер, булдозер или товарач, физическата сила на хамали и майстори е абсолютно необходима.

Отстраняването на строителните отпадъци няма да причини неудобство

Ако се занимавате със строителни работи, премахването на системата за боклук след тях днес може да се извърши доста бързо и на много по-ниска цена. Специалистите на фирма „ Марти Транс“ ще Ви предоставят своевременно необходимата помощ, като премахнат строителните и битовите отпадъци в най-кратки срокове.

Предимствата на нашата работа:

Най-голямото предимство е по-евтиното премахване на строителните отпадъци, което се извършва от специалисти, които познават добре бизнеса си. Използвайки наличното специално оборудване, товаренето не отнема много време.

Услугите за отстраняване на строителни отпадъци се предоставят в удобно за клиента време.

Използването на специални контейнери ще опрости събирането на натрупаните отпадъци, което ще ви позволи да спестите от работата на професионални хамали. В същото време контейнерът може да бъде поставен за период до 5 дни.

Отстраняването на почвата и отломките се извършва от камиони с всякакъв капацитет. Машината за отстраняване на строителни отпадъци се избира от експерти според вашите нужди.

Ако клиентът има нужда да извърши товарене, ние използваме багери, кранове и друго специално оборудване. Също така, извършване на премахване на строителни отпадъци, ние прибягваме до помощта на майстори, където е невъзможно да се използват машините.

Как да спестите от услугата?

Не е скъпо да се прави отстраняването на строителните отпадъци с помощта на специални контейнери за събиране на натрупаните отпадъци. Специалистите от нашата компания ще намерят контейнер на територията на Вашето строителство, а когато той е напълно зареден, ще го вземат веднага. Ето защо изнасянето и изхвърлянето на строителните отпадъци ще ви струва много по-малко.

Тъй като компанията „ Марти Транс“ работи само със специалисти с богат опит, клиентът определено не трябва да се притеснява. Отстраняването на строителните отпадъци и други ще се извършват ефективно и най-важното в кратък срок. Ако клиентът има товар с извънгабаритни размери, отстраняването на строителните отпадъци се извършва съгласно правилата и като се вземат предвид установените разпоредби.