НАШИТЕ УСЛУГИ

Ние сме един от водещите доставчици на транспортни услуги за управление на отпадъците. Основните дейности, които извършваме включват доставка на контейнери за извозване на строителни отпадъци, събиране и транспортиране на строителни и битови отпадъци. Предлагаме безопасни, чисти, екологично съобразни услуги за събиране и извозване на отпадъци. Разполагаме с съвременен автопарк от превозни средства, предназначени за извозване на отпадъците. Решения за опазване на околната среда, извършване на събиране на отпадъци и правилното им изхвърляне на оторизирани сметища.

Като транспортна фирма предоставяме комплексни услуги, както за малки така и за големи фирми. Осигуряваме оптимални транспортни решения за нашите клиенти на достъпни цени. Извършваме доставки на контейнери за изхвърляне на строителни отпадъци, както и доставки на инертни материали. Предлагаме цялостно решение за управление на отпадъците. Разполагаме с голямо разнообразие от размери на контейнери за отпадъци, които да отговарят на Вашите нужди. Предлаганите от нас контейнери за боклук са с различни размери, което спомага за Вашите проекти- домашни ремонти, почистване, ремонт на покрив, почистване на мазе, гараж, двор и други. Нашият екип може да Ви помогне да определите кой размер контейнер за отпадъци, най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет, за да изхвърлите отпадъците си.

Доставяме контейнери за отпадъци под наем за град София и околните населени места, за събиране и отстраняване на всякакъв вид строителни, битови и производствени отпадъци. Без значение дали имате за изхвърляне строителни отпадъци или обемни предмети, ние ще Ви помогнем да премахнете боклуците от имота си бързо и ефективно. За превоза на контейнери за строителни отпадъци, използваме модерни превозни средства, отговарящи на стандартите за опазване на околната среда.

Винаги се опитваме да разберем специфичните изисквания на клиента, за да осигурим качествена услуга. Ние се гордеем с нивото на обслужване, което предоставяме на всеки един наш клиент, от нашите чисти, модерни, добре поддържани камиони и контейнери за отпадъци под наем, както и от нашия професионален персонал.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОНТЕЙНЕРИ ОТ НАС?

ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София