НАШИТЕ УСЛУГИ

Ние сме един от водещите доставчици на транспортни услуги за управление на отпадъците. Основните дейности, които извършваме включват доставка на контейнери за извозване на строителни отпадъци, събиране и транспортиране на строителни и битови отпадъци. Предлагаме безопасни, чисти, екологично съобразни услуги за събиране и извозване на отпадъци. Разполагаме с съвременен автопарк от превозни средства, предназначени за извозване на отпадъците. Решения за опазване на околната среда, извършване на събиране на отпадъци и правилното им изхвърляне на оторизирани сметища.

Като транспортна фирма предоставяме комплексни услуги, както за малки така и за големи фирми. Осигуряваме оптимални транспортни решения за нашите клиенти на достъпни цени. Извършваме доставки на контейнери за изхвърляне на строителни отпадъци, както и доставки на инертни материали. Предлагаме цялостно решение за управление на отпадъците. Разполагаме с голямо разнообразие от размери на контейнери за отпадъци, които да отговарят на Вашите нужди. Предлаганите от нас контейнери за боклук са с различни размери, което спомага за Вашите проекти- домашни ремонти, почистване, ремонт на покрив, почистване на мазе, гараж, двор и други. Нашият екип може да Ви помогне да определите кой размер контейнер за отпадъци, най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет, за да изхвърлите отпадъците си.

Доставяме контейнери за отпадъци под наем за град София и околните населени места, за събиране и отстраняване на всякакъв вид строителни, битови и производствени отпадъци. Без значение дали имате за изхвърляне строителни отпадъци или обемни предмети, ние ще Ви помогнем да премахнете боклуците от имота си бързо и ефективно. За превоза на контейнери за строителни отпадъци, използваме модерни превозни средства, отговарящи на стандартите за опазване на околната среда.

Винаги се опитваме да разберем специфичните изисквания на клиента, за да осигурим качествена услуга. Ние се гордеем с нивото на обслужване, което предоставяме на всеки един наш клиент, от нашите чисти, модерни, добре поддържани камиони и контейнери за отпадъци под наем, както и от нашия професионален персонал.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОНТЕЙНЕРИ ОТ НАС?

ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

Ако си задавате въпроса: „Как и къде да изхвърля отпадъците си след ремонт?“, нашата транспортна фирма Марти транс е насреща. Предлагаме сметоизвозване с контейнери за град София и околностите. В удобно за вас време, бързо и точно 7 дни в седмицата. Като голяма и ефективна, лицензирана фирма за извозване на контейнери с битов отпадък или едър строителен боклук, предлагаме широка гама от различни по големина контейнери под наем.

Цената на контейнер за боклук зависи от големината на контейнера и местоположението за доставката му. Работим както с фирми, така и с частни клиенти. Марти транс предлага всякакви размери контейнери за строителни отпадъци и едрогабаритен боклук и за всеки тип проект. Независимо дали извършвате ремонт на дома и имате нужда от изхвърляне на строителни отпадъци, извършвате основно почистване на двора или просто ви се налага изхвърляне на едрогабаритни отпадъци от дома, контейнер за отпадъци под наем ще бъде точното решение, от което се нуждаете. С нас можете да разчитате на навременна доставка и вземане на вашия контейнер, както и на лесна онлайн поръчка. Ние от Марти транс винаги търсим начини да ви предоставим най-доброто обслужване при изхвърляне и извозване на битови и строителни отпадъци на най-достъпните цени .

Контейнер за отпадъци е вашето гъвкаво и удобно решение за изхвърляне на боклук. Разбира се, решенията за отдаване под наем на контейнери за боклук не се използват само за строителни работи, това е най-честата употреба. Тези, които пренареждат офисите и градините си, опразват къщата или искат боклукът им да бъде изхвърлен по по-екологичен начин, могат да използват контейнери под наем. Има много контейнери с различни размери и за различни ситуации, което прави контейнера под наем идеален за изхвърляне на голямо количество отпадъци в почти всички случаи.

Когато става въпрос за изхвърляне на отпадъци, важно е вашият бизнес да има надеждна фирма за извозване на отпадъци. С нашата услуга за доставка на контейнер под наем, ще изхвърлите лесно отпадъци от строителство и разрушаване. С нас можете да се доверите, че работата ще бъде свършена навреме, всеки път. Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален и има различни нужди. Нашият екип ще работи с вас, за да създаде персонализиран план, който отговаря на вашите нужди и се вписва в бюджета ви.