камион-за-контейнериДнес са осигурени всички налични средства за събиране на боклука. Наличието на съвременните технологии, въвеждането на модерни технологии за почистване, обаче, сметосъбирането все още е належащ и спешен проблем за жителите на всеки град. Ако вземем предвид факта, че строителството и производството, както и развлеченията и други зони, можем да си представим колко боклук остава на градските обекти ежедневно. Наша пряка отговорност е да поръчаме извозване на боклука, за да спрем замърсяването на околните райони.

В този случай сътрудничеството със специални фирми, предлагащи услуги от този вид, може да се превърне в удобно решение на проблема. Занимаваме се със събиране на боклук на различни категории в София и областта. Нашите опитни шофьори, освен своя трудов стаж, също са много добре ориентирани с транспортирането на отпадъчна хартия, строителни отпадъци в най-кратки срокове. За разлика от многото други транспортни компании, нашата фирма винаги изпълнява това, което обещава, предоставяйки на клиента съответната документация по негово искане. Можете да прибягвате до реда на събиране на боклука както в краткосрочен план, така и при дългосрочно сътрудничество.

Събиране на боклук с контейнери

Изгодни цени за наем на контейнери

Освен това боклукът в контейнера не отлита от вятъра, не разваля външния вид на строителната площадка и не застрашава околната среда. Контейнерът е доста просторен и позволява в него да бъдат подредени дори отпадъци със значителни размери и достатъчно голяма маса. Друго важно предимство, което има под наем на контейнери, е извозването на боклука по този начин спестява не само време, но и пари. В края на краищата, първо, не е необходимо да харчите пари за събиране и зареждане на боклук, и второ, не е необходимо да спирате работата по време на събирането му.

Когато контейнер е нает, събирането на боклука се извършва въз основа на споразумение, подписано от двете страни. В него можете да предпишете определена честота, с която нашите служители да идват и да събират боклук, или да уговорите извозването на отпадъци, тъй като контейнерът се пълни според предварителното заявление на клиента. И през целия период, за който контейнерът е нает, боклукът ще бъде премахнат в съответствие с правилото, предвидено в договора.

„Марти Транс“ е фирма с богат опит в областта на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. За да изпълним качествено и коректно поетите си ангажименти, ние притежаваме добре оборудвана и нова техника. Боклукът днес може да се изхвърли доста бързо и на много по-ниска цена.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]